Ook offline software kunt u bij ons laten realiseren

Elk idee begint met een lege pagina

Stel je hebt een idee voor jouw onderneming of organisatie. Bijvoorbeeld een facturatiesysteem met specifieke functies die aansluiten bij de behoeftes van jouw organisatie. Of een reserveringssysteem voor je relaties bijvoorbeeld. Uiteraard kan je dan genoegen nemen met een kant-en-klaar softwarepakket, echter in veel gevallen mis je dan een stuk flexibiliteit. Het laten ontwikkelen van een applicatie die naadloos aansluit bij de bestaande wensen is dan een goed alternatief. WMC-Media kan in alle gevallen jouw wensen realiseren.

 

Communicatie, daar begint alles mee

Het begint met communicatie. WMC-Media luistert graag naar de wensen en de functies die voor ogen hebt. Onze expertise is namelijk het ontwikkelen van software die bij je past. Is jouw idee specifiek gericht op het gebruiksgemak voor je relaties? Of wordt het wellicht intern ingezet om bepaalde bedrijfsprocessen beter te stroomlijnen? Ongetwijfeld heb je al een lang traject afgelegd om je wensen op papier te zetten en wellicht met je collega overleg gehad wat er nodig is.

 

Jouw partner in maatwerk applicatie ontwikkeling

WMC-Media biedt jouw organisatie of onderneming meerwaarde bij het vorm geven van jouw idee. Zowel op het gebied van het visuele ontwerp van de applicatie als de uiteindelijke ontwikkeling. Het is daarbij belangrijk om te weten wat jij voor ogen hebt, ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen. Communicatie dus in elke fase van het traject. En daarbij geven we graag advies om de gebruikservaring zo optimaal mogelijk te maken. Maar ook de veiligheid van de maatwerk applicatie vergeten we niet. Vanuit onze ervaring kunnen we eenvoudig aangeven waar eventuele knelpunten liggen en deze omzeilen en oplossingen aandragen. Bijvoorbeeld indien de applicatie bedrijfskritische gegevens dient op te slaan. Jouw idee is dus onze zorg.

Wil je weten wat WMC-Media kan betekenen voor jouw idee? Laten we eens brainstormen over wat jij wilt. Geheel vrijblijvend uiteraard. Jouw idee verdient immers aandacht. Neem contact met ons op