Jouw apps laat je ontwikkelen door wmc-media!

Maatwerk in software ontwikkeling

Je website staat als een huis. En, nog veel belangrijker, je website is responsive, dus je klanten en nieuwe bezoekers kunnen je website ook gewoon op hun tablet, ipad of smartphone bekijken. En toch wil je het gebruiksgemak voor je bezoekers verbeteren. Denk je eens in wat het zou kunnen betekenen voor je conversie als je klanten gebruik konden maken van jouw eigen app. Die kan je dus aanbieden aan je bezoekers via je eigen website maar eventueel ook via de bekende app stores voor zowel Android, Apple en Windows.

 

De maatwerk oplossing: jouw (bedrijfs)app

De mogelijkheden die WMC-Media je kan bieden bij de ontwikkeling van een custom app zijn heel divers. Je kan denken aan de mogelijkheid om je klanten bestellingen te laten plaatsen via een app. De klant hoeft dan enkel via jouw eigen app in te loggen, de QR code te scannen en de bestelling kan worden verzonden. Maar je kan ook denken aan een simpele toepassing door de app in te zetten om bekendheid te geven aan speciale acties of om reserveringen te laten maken door je klanten of bezoekers. De mogelijkheden zijn nagenoeg ongelimiteerd.

 

WMC-Media realiseert jouw idee voor tablet, smartphone en Ipad

WMC-Media informeert je graag omtrent de mogelijkheden om je eigen app functioneel in te zetten in jouw onderneming en/of organisatie. Loop je al langer rond met het idee om meer te doen dan de mogelijkheden die mobiele apparaten kunnen bieden? WMC-Media heeft ruime ervaring met verschillende internet toepassingen in het MKB. De focus ligt hierbij op functionaliteit en gebruikerservaring. We begeleiden je graag in het hele traject van concept tot realisatie en maken graag tijd voor jouw idee.