Online marketing

Uw website ziet er geweldig uit, maar u wordt niet (goed) gevonden in de zoekmachine? Start vandaag nog met online marketing, zodat uw website binnenkort omzet gaat genereren!

Help, ik word niet (goed) gevonden in de zoekmachine!

Dit horen wij vaak als mensen hulp bij ons komen zoeken, mensen die niet goed gevonden worden in de zoekmachine, en dat is eeuwig zonde omdat u veel omzet misloopt! Wij kunnen uw website maandelijks optimaliseren en meer kracht geven zodat hij binnen aanzienlijke tijd hoog in de zoekmachine staat. Door deze werkzaamheden gaat uw website uw concurrenten verslaan!

Wist u dat?

Maximaal 3% van de bezoekers gaat verder zoeken op pagina 3 of verder, en op pagina 2 is dit 6%. Als u op de 1e positie staat heeft u minimaal 35% van de bezoekers naar uw website. Mochten 1000 mensen zoeken op een bepaald zoekwoord waar u de 1e positie heeft, dan krijgt u dus minimaal 350 extra bezoekers naar uw website. Dit is dan enkel nog maar op één zoekwoord. Tel uit uw winst!

case

phone-medic.nl

Op maat website + ontwerp + SEO

Bij Phone-Medic hebben we er voor gezorgd dat de gebruiker van de website door middel van een aantal kleine stappen bij zijn/haar resultaat is en direct de reparatie kan boeken. Daarnaast de is de website erg overzichtelijk op alle platformen en makkelijk te gebruiken. Na het uitkiezen van de juiste reparatie is het gemakkelijk een boeking te plaatsen via het op maat boekingssysteem.

Case bekijken

Heeft u een idee of concept? Laten wij met u meedenken.

0162 - 700 550